Saturday, June 9, 2012

MINU VAPUSTAV SÜNNIPÄEV!!!

See sünnipäev ei olnud mitte lihtsalt vapustav, kuid hämmastav, imeline, unustamatu ja ülimalt tore!!

Sünnipäeva ettevalmistus oli küll läbi mõeldud, kuid mitte just täielikult, nii siis jõudsin ma üks minut enne esimest külalist ise majja, mis ei olnud veel sugugi valmis või dekoreeritud jne...  Õnneks seda väga pahaks ei pandud ja sünnipäev algas väga ilusti.

Kõige pealt tulid muidugi kõik minu koolikaaslased. Belglased, kes on alati ülimalt täpsed kellaaegade suhtes... Istusime siis ilusa ilmaga väljas, mängisime libahundi mängu (Belgia oma) ja rääksiime niisama. Pärast sadasis ka kõik vahetusõpilased sisse ja pidu oligi alanud :D

siin pildil siis hulganisti vahetusõpilasi ja välismaalasi
sain oma klassivendadega pildile

minu tort, Pame kaunistatud, kes hoolega vaatab saab minu nime välja lugeda ;)


kook oli küll täielik success
 

Minu suurepärased kingitused: foto-mälestus-ilusate soovide album ja ennustav t-särk: "I survived Belgium" <3 Muidugi oli kinke veel ja kõik olid nii üliägedad ja vinged. Ma ei unusta seda sünnipäeva tõesti kunagi!!

Ecuadori ja Eesti ühine pilt (ainult Kadri on kuhugi kadunud)

nüüd Kadri ka ;)
tehti ka natuke lollusi (Crazy Estonian people :D! )

koolist sõbrannad ja Tony ... :D
enne väljaminekut veel grupi pilt!

Peale skaudilokaali läksime ka veel välja klubidesse, kohvikutesse... Mis oli lihtsalt suurepärane ja ma arvan, et mitte keegi ei unusta seda õhtut, see oli lihtsalt suurepärane!!! Kuid kõike ei tasu postitada ka, nii et jätan pildid siin kohal välja.
Kui tagasi tulime oli juba valgevõitu, kuid saime siiski natuke magada ka

ja siis hommikul veel pagarisse saiakesi sööma :P
Mu sünnipäev oli küll ajaliselt väga halval ajal (Belglased pidid eksamiteks alustama õppima), oli ta siiski tõesti imeline ja unustamatu, mul on tõesti nii suurepärased sõbrad ja ma hakkan kõike seda igatsema. Hetke seisuga on mul veel 19 päeva jäänud Belgias olla ja see teeb mind tõesti kurvaks, mitte et ma ei tahaks tagasi tulla, kuid ei taha siinset elu jätta.
Vahetusaasta on imeline!!!

Pluss võite mulle õnnesoovida, see oli mu 100. postitus :D

11 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

Unknown said...

Osta Kvaliteet Real ja Fake pass (passportquality@gmail.com) viisad, litsents, ID-kaardid, SSN

Toodame võlts ja reaalne pass, juhiluba, sünnitunnistused, ID-kaardi kõikides riikides üle maailma. Oleme professionaalid ja me oleme seda teinud juba üle seitsme kümne aasta jooksul täna. Pakume ainult originaal kvaliteetne võltsitud passe, juhilube, ID-kaardid, templid ja muid tooteid järgmistes riikides: Austraalia, Belgia, Mehhiko, Hispaania, Brasiilia, Kanada, Soome, Prantsusmaa, Iirimaa, Portugal, Rootsi, Saksamaa, Itaalia, Holland, Suurbritannia, USA, ja nii paljudes teistes riikides. Me oleme parimad tootjad kvaliteedi dokumendid, üle 1 miljoni meie dokumente ringlevad üle kogu maailma. Kontakt ": passportquality@gmail.com
Märksõnad: osta võltsitud passi online, juhiload, võlts passid, juhiload võltspasside, võltsitud passi
kuidas teha võltsitud passi kodus, võlts passi tegija, võlts passid, mis töötavad, teevad võltsitud passi Internetis

FRED LARRY LOAN FIRM said...

Head päeva,

Igaüks, kas teil on kiirelt vaja laenu oma äritegevuse rahastamiseks, ettevõtte loomiseks või vajaduste rahuldamiseks, on FRED LARRY LAANI ETTEVÕTLUS alati abiks, kui kogu lootus on kadunud.

Õigustatud laenu saamine on alati olnud suur probleem üksikisikutele, kellel on finantsprobleeme ja on vaja lahendust. Krediidi ja tagatiste küsimus on see, mida inimesed on alati õigustatud laenuandja laenu otsides mures. Kuid me oleme muutnud laenude erinevust usaldusväärsusega. Anname laenu vahemikus $ 500,000 kuni $ 500,000,000,000; Oleme Fred Larry Laenufirmad rahvusvaheliselt registreeritud, garanteeritud ja riiklikult sertifitseeritud, on lahendus kõigile teie finantsprobleemidele, meie laenud on lihtsad, odavad ja kiiremad ning anname laene üksikisikutele, ettevõtetele, ettevõtetele, äriorganisatsioonidele ja inimestele Igasugused üle kogu maailma.

Meie teenused hõlmavad järgmist:

Laenud igat liiki ja otstarbeks

Sotsiaalkindlustus ja krediidikontroll puudub, 100% garantii. Kõik, mida peate tegema, on andke meile täpselt teada, mida soovite ja me kindlasti teeme teie unistuse. (FRED LARRY Laenufirma). Ütleb YES, kui teie pangad ütlevad EI. Täna võtke meiega ühendust selle laenusumma jaoks, mis on teie eelarvele vastav.
Hankige oma laenu nüüd 3% intressimääraga.
Kirjuta meile kohe aadressil (fredlarryloanfirm@gmail.com)

Unknown said...

Our company has years of experience producing passports and other identity documents. We use high quality equipment and materials to produce counterfeit passports. All secret features of real passports are carefully duplicated for our falsified documents. We are the best producer of quality documents. With over 3 million of our documents circulating over the world. We offer only original high-quality passports, driver's licenses,ID cards, stamps and other products for a number of countries like:USA, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Italia, Finland, France,Germany, Israel, Mexico, Netherlands, South Africa,Spain, United Kingdom. Dubai(the emirates) and many more.


We print and sell perfect Grade A counterfeit banknotes of over 52 currencies in the world.Here is your chance to be a millionaire.our money is perfectly reproduced with All security features available. Indistinguishable to the eye and touch,Authentic note bills with different serial numbers on Each note,holograms and all security features.We have the papers (substrate) already engraved designed front and back of the various currencies of Each denomination

We supply the latest black notes,white notes,automatic ssd solution,Rapid Cleaning Liquid ( Light brown Color ) & Rapid Cleaning Powder ( black color ), Excantine de Oxeyde R5 Powder Solution( Neavy blue color booting Powder ), Dark brown color Liquid & Off white color Powder, microfilm currencies,Vectrol Paste, Lactima Base 98%, microtectine and Tebi-Matonic, ssd cleaning machines,universal chemicals, vectrol paste,black and white notes,activating powders and specialize in cleaning all types of defaced notes, black notes,white notes anti-breeze, stamped, marked or stained currency. We melt and re-activate frozen chemicals and offer 100% cleaning for bills like dollar, euro, pounds and transferring of colours from used note to new white bills.

Manufacturer: genuinneproducts@programmer.net

Skype..nicolas.persey

Whatsapp..+447424923734

Unknown said...

ÜLEMABELT MOMENTI EI VAJALIKU
JUHATUS PAUL ALLENI LAENU ETTEVÕTTEST.
Minu nimi on Miss Patrick Deborah, ma olen Limerickist Iirimaal.
ma ei ole veel abielus südamehaiguste tõttu, olen otsinud tõelist laenu
ettevõte viimastel kuudel, et suurendada oma äri, nii õnnelik ma saan a
PAUL ALLEN LOAN COMPANY laenu, mille intressimäär on väga madal
2%, see on minu tõotus, mitmelgi on mind nii siin kui ka rünnatud
internet, kes väidavad, et nad on lõpuks usaldusväärsed, kõik nad kelmuse mind a
palju raha, see oli nagu siin internetis sain sama tunnistaja ja mina
proovisin parima, see kõik tuli läbi nagu unistus
E-post: (paulallen.loanfirm@gmail.com)
ja ma tänan Jumalat, et sellised laenufirmad nagu see on veel olemas
see petuskeem kõikjal, palun ma nõu kõigile seal, kes on
nad vajavad laenu minna (paulallen.loanfirm@gmail.com)
ärge kunagi süüdi ja teie elu muutub nagu mu mine. Kiire kontakt
Paul Allen LOAN COMPANY. täna ja saada oma laenu neilt. Jumal õnnistagu
Paul Allen LOAN COMPANY. nende tõelise laenupakkumise eest.
 Veenduge, et proovite endaga kõige paremini ja võtke nendega ühendust ja saavutamiseks
sa tahad sellest ettevõttest edukalt ilma stressita jõuda.

Unknown said...

Kas otsite raha, et maksta välja krediidid ja võlad? Kas leiate endast natuke probleeme tasumata arved ja ei tea, kuhu minna või kuhu pöörduda? külasta Quicken Laen Fund Ltd.

Nad pakuvad järgmisi laenu liike
* Võlgade konsolideerimise laen
* Payday Loan
* Ärilaen
*Isiklik laen
* Kodulaen
* Auto rahastamine
* Farm Laen
* Kommertslaen
* Investeerimislaen
Laenu tagasimaksmiseks pakume laenu madala intressimääraga 3% ja laenu kestusega 1 kuni 20 aastat. Sellepärast peate meie finantsprobleemide lahendamiseks kiiresti võtma meiega ühendust. e-posti teel; quickenloanfund@gmail.com

Unknown said...

Tere
See on teavitada üldsust, et rooma-katoliku kristlik organisatsioon on avanud rahalise võimaluse, et aidata abivajajaid inimesi, näiteks rahalist abi. Nii et kui teil on rahalisi raskusi või kui teil on mingeid rahalisi probleeme ja kui teil on oma äritegevuse alustamiseks vajalikud vahendid või peate oma arveid maksma välja oma pika ja lühiajalise kestusega ning madala intressimääraga 2% aastas üksikisikutele ja ettevõtetele. Palun võtke meiega ühendust täna e-posti aadressil: (romancatholic19@gmail.com) Piibel ütleb (Lk 11:10) kõigile, kes küsib saab; see, kes otsib otsib; ja koputama avaneb uks. Nii et ärge unustage seda võimalust, sest Jeesus on eile, täna ja igavesti sama. Palun, see on mõeldud tõsiselt mõtlemiseks ja Jumalale, kes kardab inimesi, võta meie siirast tervitusi Rooma katoliku kristlikust organisatsioonist. Võtke meiega ühendust täna selle e-posti teel: (romancatholic19@gmail.com)

Peter Jackson said...

E-post: peterjacksonloanhelp144@gmail.com

Kas vajate laenu, isiklikku laenu, automaatlaenu, põllumajanduslaenu või projekti rahastamist? Meil on teile head uudised. Pakume laene ettevõtetele ja üksikisikutele väga madala intressimääraga 2%. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel: peterjacksonloanhelp144@gmail.com

LAEN PAKKUMINE ETTEVÕTJA

Unknown said...

Honestly speaking, getting a genuine hacker is very rare... but my classmates Corporation has assembled the finest hackers in London, Texas and mostly his Cambridge colleagues .They show proof of their authenticity. Contact them at jamiehacking99 (AT) gmail (DOT) com

Donnard said...

DO YOU WISH TO BE A VAMPIRE OR YOU WANT YOUR OWN POWERS AND PROTECTION COME AND BE AMONG THE VAMPIRES TODAY AND YOU GET WHAT EVER YOU NEED OKAY CONTACT OUR Master ON HIS EMAIL
realvampirekingdom1@gmail.com
AND HE WILL HELP YOU OUT.

Mohamed said...

LOAN SERVICES AVAILABLE INCLUDE:
================================
*Commercial Loans.
*Personal Loans.
*Business Loans.
*Investments Loans.
*Development Loans.
*Acquisition Loans .
*Construction loans.
*Credit Card Clearance Loan
*Debt Consolidation Loan
*Business Loans And many More:

LOAN APPLICATION FORM:
=================
Full Name:................
Loan Amount Needed:.
Purpose of loan:.......
Loan Duration:..
Gender:.............
Marital status:....
Location:..........
Home Address:..
City:............
Country:......
Phone:..........
Mobile / Cell:....
Occupation:......
Monthly Income:....

Contact Us At indiabullsfinance366@gmail.com
Phone number :+91-9599047193 (Whatsapp Only)